Vichy til dig med sart hud

hudpleje til børn og voksne fra Vichy - for dig som ønsker den optimale hud
Hører du til de 1000vis af danskere som døjer med hudproblemer, så er du bestemt ikke alene om det. Aldrig før har antallet af folk med eksem eller sensitiv hud være så højt som det er i dag. Dette er også grunden til at vi på det seneste har set en kraftigt vækst i salget af plejeprodukter som f.eks. Vichy, Decubal og La Roche-Posay som netop er målrettet folk med sart eller sensitiv hud.

Læs mere om Vichy fra Med24

Hvorfor bruge Vichy produkterne?

Grunden til at flere og flere oplever disse hudproblemer, er at en stor del af de creme vi bruger i dagligdagen, indeholder forskellige typer af parfumer, farvestoffer og konserveringsmidler. Ting som gør at produktet holder længere, dufter som vi ønsker og har det rigtige udseende. Alt dette kan også opnås uden at bruge disse potentielt skadelige stoffer. Det koster så bare noget mere, og dermed har man allerede skåret en del af potentielle kunder væk.

Også selvom man er sund og rask, giver det faktisk god mening at betale lidt ekstra for et kvalitets produkt som Vichy. Mange af disse hudproblemer som folk døjer med, er ikke nogle som er medfødt (i nogle tilfælde er de selvfølgelig), men er kommet til senere, f.eks. som resultatet af, at huden er blevet udsat for længere tids eksponering af skadelige stoffer. En del af disse skadelige stoffer findes i forskellige typer af creme, shampooer, sæber og lignende. Så ved at skifte til et produkt som Vichy, Decubal og La Roche-Posay, så minimere du din huds eksponering for nogle af disse stoffer. Det kan i mange tilfælde være med til at undgå man udvikler eksem eller sensitiv hud.

Hvilke typer af produkter findes der?

I Vichy serien finder du et bredt udvalg af creme og pleje produkter. Mange af disse kan du ikke købe i normalle butikker, da de hører under medicin og medicare, og skal derfor købes på et apotek eller i online butikker som matas.dk eller med24.dk. Det er f.eks. Vichy Deo til mænd med sart hud, som beskytter mod svedlugte i helt op til 72 timer. Vichy Normaderm som er målrettet folk med fedtet hud, og som bekæmper urenheder, som f.eks. bumser. Vi har Vichy neovadiol som er til kvinder med tør hud, og som efter sigende skulle give huden ny spændstighed, fylde og glød.

Det som er ens for alle disse produkter, er at de ikke indeholder nogle typer af skadelige stoffer, og er igennem mange år forbedret, så de er både effektive og skånsomme overfor huden. Langt de fleste produkter i Vichy serien indeholder eksempelvis termalske kildevand, som skulle have en skånsom effekt for huden.

Hvem kan bruge Vichy produkterne?

Netop fordi disse produkter er så skånsomme, kan de bruges af alle. Både de helt små men også ældre kan med fordel benytte sig af Vichy serien. Det vil selvfølgelig koste lidt mere at skifte over til disse produkter, frem for blot at købe de forskellige tilbuds produkter i Rema eller Fakta. Men i det lange løb vil du med stor sandsynlighed sætte pris på at du brugte lidt mere på at pleje din krop og sundhed, og så spare lidt andre steder i stedet.

Læs også: Hvorfor sundhed og helse er vigtigt for dig

Det er aldrig for sent at tænke over sin sundhed, og så selvom man er 10 eller man er 50, så vil det for mange være en god ide at overveje produkter som er sunde for hud og hovedbund. Både for dig der går op i sundhed og helse, men også for dig som blot vil undgår eksem eller sensitiv hud i fremtiden.

Du finder som sagt både Vichy, Decubal og La Roche-Posay serien hos matas, med24 og i dit lokale apotek. Husk at hold øje med aktuelle tilbud, der kan ofte en del at spare nu og da.

Eksempel på nogle kildevands produkter til sensitiv hud